91 esportistes són reconeguts públicament en la Nit de Campions de Calafell

20/02/2016

91 esportistes van ser reconeguts la passada nit en la celebració de la Nit de Campions de Calafell. La festa de l’esport local va servir per fer palès un palmarès excepcional, que en el darrer any ha inclòs campionats de Catalunya, d’Espanya i fins i tot mundials. Van ser-hi proclamats com a millors esportistes de l'any la gimnasta Laia Núñez i el jugador d'hoquei Sergi Romeu. També s’hi va premiar el club més destacat (el Club Bàsquet Calafell), el millor patrocini esportiu (el centre Vilarenc Aqua), la trajectòria (Juan Ríos) i els valors humans (Vicente Weyler).

Va ser una celebració que, personalitzada en un centenar d’esportistes que han contret mèrits destacats, volia ser també un homenatge a les més de 5.000 persones que practiquen esport a Calafell, 2.000 d’elles de forma federada. Segons va dir la tinent d’alcalde d’Esports, Maite González, “el reconeixement no és tan sols pels que suen la samarreta i porten el nom de Calafell amb orgull arreu del món, sinó per totes aquelles altres persones que ho fan possible”.

Sergi Romeu, capità del primer equip del Club Patí Calafell i escollit millor esportista de l’any, va intervenir en nom dels premiats per agrair els guardons. També va tenir paraules de record per Ferran Rodríguez, periodista esportiu local traspassat l’any passat, i d’ànim per Manolo Restoy, membre de la Penya Els Estrellats (seguidors d’hoquei), que passa una situació de salut delicada i que sembla estar superant. Vegeu-ne el vídeo aquí.

A aquestes dues mencions, hi va afegir l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, una de dedicada a Juan Ríos. Afectat també per problemes de salut, Ríos no va poder assistir a l’acte i va recollir el guardó un fill seu. Ferré va recordar que Ríos “és segurament la persona que ha passat més hores al camp de futbol de Calafell en tota la seva història, com a jugador, entrenador i formador d’equips de base”. En aquest sentit, va llençar la idea, que portarà a un proper ple, de posar el seu nom al camp de futbol municipal de Calafell.