El patge reial visita el parc nadalenc i recull les primeres cartes del nens i nenes de calafell

29/12/2008

Aquest diumenge un Patge Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient va entrar per sorpresa al recinte del Parc Nadalenc de Calafell per tal de començar a recollir les cartes que els nens i nenes de Calafell i de l’entorn, ja han escrit amb destinació als Reis Mags. El Patge Reial que ahir va dir que tornaria un altra dia abans que el Parc Nadalenc de Calafell tanqui portes dimecres vinent, va dir que enguany tenia ordres de ses majestats “d’avançar feina, ja que cada any a Calafell augmenta de manera considerable el nombre de nens i nenes, els reis diuen que deu ser per que en aquest municipi s’hi viu bé”.
El XXIIè Parc Nadalenc de Calafell que es va inaugurar el passat dia 22 en una carpa al costat del pavelló municipal Joan Ortoll, estarà obert fins el pròxim dimecres. Ocupa una superfície coberta de 800 metres quadrats si bé també hi ha activitats a l’aire lliure i d’altres, excepcionalment, a l’interior del pavelló on es programes sessions d’educació viària i conducció.
Entre les activitats que s’ofereixen hi ha jocs tradicionals en format gegant, inflables, simuladors de conducció, jocs interactius, psicomotrocitat, educació vial, passejades en moto... També hi han activitats d’informació i difusió de les regidories municipals de Salut, Esports, Benestar i Joventut, així com de les biblioteques locals. D’aquesta manera els visitants més joves poden gaudir de la ludoteca i dels jocs inflables que hi ha al recinte. D’altres poden participar als tallers educatius de maquillatge, pintura, fer pa, plantar arbres, retolar, etcètera.
Els assistents no tant joves poden jugar en un gran circuït de cotxes en miniatura que hi ha muntat al mig del recinte. En un altra apartat de la carpa hi ha simuladors de jocs. D’aquesta manera els assistents poden jugar al tennis sense raqueta i veuen les jugades que hi fan en una gran pantalla.
En un petit escenari al llarg de les sessions de matí i de tarda se succeeixen les actuacions, moltes d’elles, de grups culturals de Calafell i de la comarca. A l’interior del recinte també hi ha un bar-cafeteria per tal de poder prendre refrescos o cafès.
Cal recordar que el preu de l’entrada és el mateix que el de l’any passat: 3 euros per cada sessió. L’horari de funcionament és de 10 del matí fins a les 2 de la tarda i de 2/4 de 5 fins a 2/4 de 9 del vespre.. Seguint la tradició, tots els nens i nenes dels centres escolars de Calafell han rebut una entrada gratuïta i l’organització ha previst un romanent d’ entrades gratuïtes que es distribueixen a través dels serveis socials municipals a famílies amb escassos recursos econòmics.

Els assistents més joves van quedar sorpresos en veure el Patge ReialEl Patge Reial va assegurar que els Reis d'Orient ja són camí de CalafellDiumenge el Parc Nadalenc va tenir molts assistents