Visita del director general de Joventut, Toni Reig, a l’Espai Jove de Calafell

07/03/2014

El director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, acompanyat del coordinador territorial de Joventut,Joan Plana, ha vingut a Calafell, on s’ha reunit amb l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Calafell,Joaquim Vidal. El director general també ha visitat les instal.lacions de l’Espai Jove de Calafell.

La visita del director general de Joventut va tenir lloc ahir a la tarda, a les dependències municipals de l’Ajuntament de Calafell. En el transcurs de la reunió, Toni Reig es va interessar per les polítiques de Joventut que es duen a terme a Calafell. Reig va afirmar que “ja tenia molt bones referències, però avui he comprovat que a Calafell s’està fent molt bona feina en matèria de Joventut” i va destacar “el dinamisme”amb què es treballa des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell.

L’alcalde de Calafell ha agraït a Toni Reig la seva visita, que ha permès explicar les accions que es duen a terme amb les subvencions de la Generalitat. Gràcies a aquestes subvencions l’Ajuntament de Calafell realitza el programa Formacció, dedicat a la formació laboral dels joves, perquè tinguin més facilitats a l’hora de trobar una feina, i també tallers per aprendre activitats de lleure (maquillatge, fotografia, guitarra, etc.). L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, diu també que “també hem explicat com s’incideix especialment en la població adolescent, amb campanyes informatives als instituts i també al carrer, encaminades a sensibilitzar els joves a evitar situacions de risc propis de la seva edat”.

Després de la trobada, l’alcalde i el regidor han acompanyat a Toni Reig a fer una visita a l’Espai Jove de Calafell. Joaquim Vidal destaca la feina de dinamització que s’ha dut a terme a l’Espai Jove, on “gràcies a activitats com Els divendres al casal, hem aconseguit promocionar aquest espai com a lloc de trobada entre els joves de Calafell”.