Campanya de donació de sang

07/11/2006

CALAFELL S’ABOCA SOLIDÀRIAMENT A DONAR SANG
Calafell, 7 novembre 2006.- Durant tot el dia d’avui dimarts, molts calafellencs i calfellenques s’han acostat a la unitat mòbil que el Banc de Sang i Teixits de Tarragona ha instal.lat davant del Mercat central.
Des de les deu del matí, i fins a les nou d’aquesta nit, la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Tarragona rep les visites dels qui, voluntàriament, volen contribuir a la campanya de donació de sang que avui es duu a terme a Calafell.
La regidora de Santitat, Ramona Torrico, s’ha acostat també a la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Tarragona, i s’ha interessat pel desenvolupament de la campanya a Calafell. La regidora ha pogut comprovar que els calafellencs, una vegada més, “han respost positivament a aquesta campanya solidària, amb el propòsit d’intentar solucionar el problema de la manca de sang”, segons ha dit.
La realització d’aquesta campanya respon a la petició que el Banc de Sang i Teixits de la demarcació de Tarragona va fer a l’Ajuntament de Calafell. Segons ha explicat Enric Contreras, del Banc de Sang i Teixits, “Catalunya encara no disposa de les donacions necessàries per cobrir totalment les necessitats transfusionals”, i per això han sol.licitat a l’Ajuntament de dur a terme aquesta campanya.

La regidora de Sanitat ha visitat la unitat mòbil del Banc de Sang