Concurs d’aplicacions per a mòbil “Calafell’APP”

02/12/2014

La Regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell  ha convocat el concurs “Calafell’APP”, sobre aplicacions per a mòbil, relacionades amb el municipi.

Les aplicacions que es presentin a concurs han d’estar relacionades amb les següents temàtiques:

a.   Gestió de les empreses: apps que ajudin a la millora de la gestió de les empreses del municipi o la relació entre elles.

b.   Difusió del teixit empresarial: apps que aprofundeixin en el coneixement del teixit empresarial del municipi.

c.   Promoció del municipi: apps que ajudin a atraure visites al municipi i/o facilitin l’estada dels visitants al municipi o apps que ajudin a atraure visites als comerços i empreses del municipi.

d.   Millora social: apps d’aplicació en el camp social al municipi.

Pot presentar-se a concurs qualsevol persona major de 16 anys. Les aplicacions, s’hauran de lliurar, en un usb, abans del 31 de gener, a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà de Calafell (Pl Catalunya s/n tel. 977699009) tot complementant el formulari corresponent.

El 1r premi del concurs està dotat amb 1.200 euros. També es donarà premi a un finalista dotat amb 500 euros i  un premi local de 300 euros. El jurat de “Calafell’App” està format per personal de la Regidoria de Treball, professionals del món de la informàtica, el disseny i el màrqueting. 

L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la innovació en l’àmbit tecnològic i comunicatiu a Calafell, promoure l’accés als seus ciutadans a les tecnologies de la informació i la comunicació i la promoció de nous talents.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina de la Regidoria de Treball, www.treball.calafell.org.