Ja està disponible el programa del Dia de l’Emprenedoria del 6 de juny a Calafell

17/05/2017

La Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Calafell han fet públic el programa del 4t  Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya, que se celebrarà al municipi el proper 6 de juny. El Teatre Auditori “Joan Colet” acollirà aquesta jornada, que té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d'interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l'empresa i vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines.

El programa és el següent

8.30-9 h
Registre i lliurament d’acreditacions

9-9.30 h
Benvinguda institucional

9.30-10.30 h

Màrqueting digital: transformació o adaptació?
A càrrec de Montserrat Peñarroya, directora de l'Institut Internacional d'investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3isic) i de l'empresa Quadrant Alfa. Consultora, inversora i docent en diverses universitats, és també investigadora i imparteix conferències en esdeveniments nacionals i internacionals, alhora que col·labora com a experta a l' ONU i la Generalitat, entre d'altres.

10:30-11 h
Pausa cafè

11-12.30 h
Concurs Pitch and Win 2017
Organitzat per FEGP i amb la participació d’empreses del territori davant un panell d’experts que valoraran i opinaran sobre diferents aspectes de la presentació.
Experts: Albert Pàmies (economista, professor associat URV i consultor d’empresa), Mònica Boquera (delegada d’ACCIÓ a Tarragona), Ernest Feliu (Banc Sabadell, Director Oficina BStartup de Tarragona) i Ana Gonzalez Tadeo (actriu, formadora i assessora en Habilitats Comunicatives a CCMA (TV3 i Cat Ràdio) i en Public Speaking a IED (Instituto Europeo de Design).
Votació del projecte guanyador per part del públic assistent

12.30-14 h
Vins que expliquen històries
Taller de cata de vins amb 4 cellers del territori:
• Mas Blanch i Jové és un celler únic a Catalunya amb un projecte únic que uneix territori, cultura, art i vi pel gaudi dels sentits: La Vinya dels Artistes.
• De la mà d’Eduard Pié neix Sicus, terrers mediterranis, que elabora des del 2010 vins monovarietals amb àmfores enterrades al mig de les vinyes, perseguint la filosofia que el vi és la màxima expressió del terrer.
• El Celler de Capçanes, pioners en l'elaboració d'un vi per un públic concret (vi Kosher, el ja famós Peraj Ha'abib) i una clara aposta per l'exportació i la innovació en els dissenys i les activitats enoturístiques.
• Les noves generacions de Casa Berger l'han convertit en el celler més trencador de tota Catalunya. Han aconseguit que el vi arribi als joves, amb noms agosarats i dissenys provocadors, i han convertit la innovació en una realitat en el sector vitivinícola.

A càrrec de Carles Mera, soci consultor de Vinexus consultora especialitzada en el sector turístic i agroalimentari

14-16 h

Creativitat Experiencie
Taller formatiu a través d’un dinar creatiu i experiencial a càrrec del cuiner Jordi Guillem (restaurant Lo Mam) i un espectacle de teles a càrrec dels Acrobatistes facilitat i conduït per l’experta en creativitat emprenedora Maria Batet.