Una nova empresa s’instal·la al centre empresarial Vilarenc Zenit

03/06/2016

Una nova empresa s’acaba d’instal·lar al centre Vilarenc Zenit de Calafell. Conserin Servicios Integrales ha signat el conveni de lloguer d’un dels despatxos d’aquest espai, dedicat a facilitar els projectes emprenedors que sorgeixin al municipi i a la comarca del Baix Penedès.

Conserin ofereix serveis integrals de neteja, manteniment, formació, reformes, atenció a les persones, informàtica (venda d’equips i consumibles i reparacions)... La seva filosofia és facilitar el dia a dia d’empreses i particulars, de forma que aquestes es puguin dedicar a tasques més productives o interessants.

És la segona empresa que s’instal·la al Vilarenc Zenit. Setmanes enrera s’hi va ubicar Zemag, una comercialitzadora de petita electrònica a nivell internacional. El centre té disponibles altres espais de lloguer, tant de caràcter fix com puntual (per dies o fins i tot per hores). També disposa d’una sala de coworking (treball en espai compartit), amb dotze posicions de feina. I amb una sala de reunions que pot llogar-se per trobades puntuals, així com un espai office per descansar, menjar...

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, Helena Rubio, desitja el màxim èxit a les dues empreses instal·lades fins ara a Vilarenc Zenit perquè “el seu èxit és el nostre èxit. És a dir, l’èxit d’uns projectes creats per fomentar les iniciatives emprenedores que crein riquesa i llocs de treball, que bona falta fan a un municipi amb un atur força alt”.