Calafell acull aquest cap de setmana la 16a Trobada Tuning del grup VAG

09/06/2017

Calafell acollirà aquest cap de setmana la 16a edició de la Calafell VAG, la concentració de vehicles modificats (tuning) d’alguna de les marques del grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda). Al recinte habilitat del pàrquing del mercat municipal, s’hi esperen uns 1.500 visitants i cotxes arribats des de tot l’Estat espanyol i de diferents països europeus.

Després de les quinze edicions anteriors, la de Calafell és la concentració de cotxes personalitzats més longeva de l’Estat. Es tracta d’un gran espectacle per als aficionats als automòbils i per al públic en general. Els organitzadors són de Calafell i des del primer any el certamen compta amb el suport de Turisme de Calafell.

Dissabte, l’horari d’obertura és de 10 a 21 hores; diumenge, de 10 a 18 hores. Dissabte a la mitjanit, a més, hi haurà una exposició de cotxes seleccionats i un concurs d’il·luminació al carrer Monturiol. Diumenge a la tarda, a les 16.30 hores, hi haurà un sorteig de peces, i tot seguit, el lliurament de premis de la trobada.

A la trobada hi tenen cabuda la pràctica totalitat de modalitats de personalització: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Un jurat concedirà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il·luminació i una quinzena de premis especials (top german, millor llanta, “tunero més llunyà”, club més nombrós, millor presentació, entre d’altres).

També hi haurà una àrea reservada a professionals, música en directe i una exposició sobre el Golf Cabrio.