Calafell celebra la tercera edició del Family Weekend del 29 d'abril a l'1 de maig

27/04/2016

La tercera edició del Calafell Family Weekend arrenca divendres vinent, 29 d’abril, i, fins diumenge 1 de maig, mirarà de ser el cap de setmana més divertit de l’any per atreure famílies d’arreu del país, tant de Catalunya com de les comunitats veïnes. Junt amb un amplíssim programa d’activitats de tota mena, hotels i apartaments turístics ofereixen paquets d’allotjament dissenyats per a famílies amb nens i amb preus competitius perquè tothom pugui fruir d’aquest esdeveniment.

I és que aquest programa, creat pel Patronat Municipal de Turisme, “vol crear una experiència lúdica i participativa per a les famílies, que ajudi a consolidar cada cop més la destinació de turisme familiar, que Calafell va assolir ja fa uns anys”, diu la tinenta d’alcalde de Turisme, Maite González.

Durant tres dies, al municipi hi haurà activitats com tallers, conferències, jocs, gimcanes, espectacles musicals, inflables...moltes de les quals posen en valor els actius turístics locals, com la platja, la gastronomia o el patrimoni històric. I en cinc escenaris, alguns d’ells amb “serveis” especials com una zona per a nadons: el Passeig Marítim, a la zona de la confraria de pescadors; el centre cívic Cinema Iris; la Ciutadella Ibèrica; el varador de l’Escola de Vela, i el Port de Segur. Les activitats a l’aire lliure es traslladaran, en cas de pluja, al Mercat Vell.

En aquesta edició, detaca la conferència que oferirà Carles Capdevila, periodista i exdirector del diari Ara i popular divulgar sobre l’educació. També hi haurà un taller de cuina amb Lujas, un dels finalistes del concurs televisiu MasterChef Júnior 2015-2016. Altres activitats de les més importants són l’espectacle itinerant de “La Gran Familia” o el concert dels populars The Peng. El detall del programa pot consultar-se a la web www.calafellfamilyweekend.com.

 

D’altra banda, amb motiu del Calafell Family Weekend, visitaran el municipi un grup de 21  instagramers, en el marc d’un instawalk organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Calafell. L’organització els ha programat un recorregut per les diferents activitats, perquè puguin “narrar-les” gràficament a la xarxa social Instagram. A través del grup @Ingocat, que té 32.000 seguidors, s’aconseguirà una gran difusió i notorietat sobre el Family Weekend i la destinació turística de Calafell.