Formació

Formacció: MANIPULADOR D’ALIMENTS

24/05/2024

16:00-20:00

Gratuït

Casal Jove de Segur

Port Segur-Calafell, edifi G (CC Montse Civit)
43882 Segur de Calafell

El propòsit de les normes de manipulació dels aliments és proporcionar una informació clara i de fàcil comprensió que permeti que les persones que preparen aliments coneguin els possibles perills que s'hi associen i la manera d'evitar-los.

Aquestes normes pretenen aconseguir que totes les persones implicades en el procés de preparació i consum dels aliments contribueixin, amb la seva capacitació, a prevenir el risc de les toxiinfeccions alimentàries.

Destinataris: totes aquelles persones que teniu contacte amb aliments: restauració, menjadors escolars, supermercats, càtering, casals, etc.

Cal inscripció prèvia. En el cas de ser menor d’edat, a més, ens caldrà l’autorització del pare o mare. Inscripció via web a seu.calafell.cat, a les oficines del SAC, als Casals Joves o als Patis Oberts.

Activitat realitzada a càrrec de la referent d’ocupació juvenil de Calafell en el marc del programa de Suport a l’Ocupació Juvenil del SOC.

FORMACCIÓ: Accions formatives d’orientació i capacitació en el món del treball per a joves. Les accions vinculades a programes de Garantia Juvenil estan adreçades a persones joves de 16 a 29 anys inscrites al registre. Per a més informació podeu adreçar-vos a la Regidoria de Joventut o a garantiajuvenil.sepe.es.