Escola d'art i d'idiomes

Preinscripcions del 17 al 29 d’abril de 2023. Si hi ha més sol·licituds que places s’efectuarà un sorteig per als grups afectats.

Escola d'art

Cursos de 90 o 100 hores dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a joves. S'imparteixen classes de pintura, dibuix, patchwork, confecció i brodat entre altres. Els cursos són a l'edifici de vidre de Cal Bolavà. El curs comença la primera setmana d'octubre i finalitza a mitjans de juny.

Escola d'idiomes

Cursos dirigits a persones joves i adultes. S'imparteixen les classes al Port Segur-Calafell.

Monogràfics

Tallers, cursos i seminaris que van dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a infants. S'imparteixen classes a Calafell i a Segur de Calafell.

Inscripcions

Les preinscripcions es poden fer del 17 al 29 d’abril de 2023:

  • Telemàticament, al web de tràmits (seu electrònica) de l’Ajuntament, escollint el tràmit anomenat Sol·licitud de preinscripció a cursos de Cal Bolavà (el trobareu sota DESTACATS a la pàgina d'inici i a la pestanya Tràmits i gestions sota Joventut, cultura, cursos de Cal Bolavà, centres cívics i esports).
  • Presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC).

Inscripcions

Les persones admeses rebran un avís per SMS o per correu electrònic comunicant les dates per confirmar la inscripció.

Actualització un cop finalitzat el termini de preinscripcions per al curs 202/2024:

Tots els grups s’han omplert i en alguns s’ha de fer un sorteig. El sorteig, tancat al públic, s’efectua a Cal Bolavà el 15 de maig de 2023, a les 9.30 h.

Grups afectats:

  1. Pintura dijous de 10 a 13 h: Hi ha un total de 17 inscripcions. Es fa un sorteig per a 12 places i l’ordre de la llista d’espera de les 5 restants.
  2. Pintura dijous de 16 a 19 h: Hi ha un total de 14 inscripcions. Es fa un sorteig per a 12 places i l’ordre de la llista d’espera de les 2 restants.

Vacances lectives

En tots els cursos no s’impartirà classe coincidint amb les vacances escolars i amb els dies festius.

Més informació i consultes