Com arribar-hi

Per carretera

Les carreteres d'accés a Calafell són la C-31 i la N-340. També s'hi pot arribar per les autopistes C-32, AP-7 i AP-2. Totes elles permeten una bona comunicació per carretera amb tots els indrets de l'Estat espanyol, així com direcció nord cap a la frontera de la Jonquera per enllaçar amb les carreteres de la resta d'Europa.

Amb autocar o autobús

Calafell disposa d'un servei d'autobús local entre els tres nuclis del municipi i servei d'autocars a Barcelona, Vilanova i la Geltrú i El Vendrell. A l'estiu s'intensifiquen els serveis per atendre l'increment de població. També hi ha servei d'autocars que vénen d'Igualada, Manresa, Esparreguera, Abrera, Saragossa, Tarragona, PortAventura, Andorra i altres poblacions.

Amb tren

Calafell i Segur de Calafell disposa de bones connexions amb Barcelona i Tarragona mitjançant els trens de rodalies de Catalunya.

L'estació de Sant Vicenç de Calders, a 5 minuts de Calafell, té connexió amb diferents destinacions de l’Estat espanyol. La implantació de l’AVE al Camp de Tarragona i a Barcelona fa que hi hagi una millor connexió amb la resta de destinacions nacionals i que aquests es puguin fer en un temps molt més reduït.

Amb avió

Calafell es troba entre dos aeroports: l'aeroport internacional de Barcelona, situat a 54 km, i l'aeroport de Reus, a 46 km.

Per mar

Calafell disposa d'un port, el Port Segur-Calafell inaugurat el 2005 amb 525 amarratges, per a vaixells amb una eslora màxima de 22 metres. El calat de bocana és de 6 metres i el de dàrsena de 3 metres. Serveis: vigilància, marineria 24 h, pàrquing, àrea de carenat amb tràvel de 50 Tm, benzinera, wi-fi, aigua, electricitat, etc.

Port Segur-Calafell

Pg Marítim Sant Joan de Déu, s/n
43882 Segur de Calafell