Formació

Taller: EM COMPRENC, EINES PER A QUAN ARRIBEN L’ANGOIXA I L’ESTRÈS

23/05/2024

17:00

Gratuït

Casal Jove de Segur

Port Segur-Calafell, edifi G (CC Montse Civit)
43882 Segur de Calafell

El dia a dia pot ser un moment viscut des de l’estrès i l’angoixa, on la pressió i l’exigència apareixen sovint. Aquest taller és un espai per poder comprendre millor la pròpia dimensió emocional, el missatge que ens porten aquestes emocionals i adquirir eines per a millorar-ne la gestió per transformar la vivència en un aprenentatge.

El taller ens permetrà:

  • Prendre consciència del món emocional que tots i totes tenim, i aprendre a gestionar-lo.
  • Potenciar l’expressió emocional com a canal per millorar la regulació dels estats emocionals derivats de l’angoixa i l’estrès.
  • Millorar les habilitats d’afrontament, la tolerància a l’estrès i la connexió amb la generació pròpia d’estats emocionals positius que facilitin la reestructuració cognitiva davant situacions del dia a dia.

Es treballa pel desenvolupament de la competència per interactuar positivament amb les altres persones, donant valor a la comunicació efectiva i afectiva per aconseguir una promoció i manteniment de relacions saludables.

S’utilitza la metodologia Interactiva i Vivencial Metodologia VRT (Vivència – Reflexió – Transferència) on, a partir de dinàmiques i jocs, es presenten els diferents continguts teòrics oferint eines per la reflexió i la transferència fora del context formatiu.

Cal inscripció prèvia. En el cas de ser menor d’edat, a més, ens caldrà l’autorització del pare o mare. Inscripció via web a seu.calafell.cat, a les oficines del SAC, als Casals Joves o als Patis Oberts.

Tindran prioritat els joves de 12 a 35 anys. Cal autorització dels pares pels menors d'edat. Places limitades, inscripció per ordre d'arribada. Nombre màxim d'inscripcions de 4 activitats en primera opció.

A càrrec de SEER Salut i Benestar Emocional @equipseer. Activitat oferta per la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Generalitat de Catalunya.