21/05/2014

Calafell celebra la XIII Fira del Mar

Durant els dies 24 i 25 de maig Calafell viatjarà a través dels temps, per retornar al seu passat mariner, amb la celebració de la XIII Fira del Mar.

Durant els dies 24 i 25 de maig Calafell viatjarà a través dels temps, per retornar al seu passat mariner, amb la celebració de la XIII Fira del Mar.

Situada al llarg del passeig marítim de Calafell, al voltant de la Confraria de Pescadors, en aquesta fira hi haurà activitats com ara l’exhibició d’antics oficis (armadors d’arts, palangrers, nansaires, remendadores,...), tallers infantils mariners, sortides a vogar en llagut, espectacles d’animació marinera, a més a més de moltes altres activitats i la presència de les entitats del municipi directament vinculades al fascinant món del mar.

Cap a les 12h. del migdia tindrà lloc una subhasta de peix, a la manera antiga, de manera que els participants més hàbils podran endur-se el peix fresc a casa al preu que dictin.

Exposició “Patins a vela, a Calafell”

Dissabte, 24 de juny, a les 11h. del matí, coincidint amb la celebració de la Fira del Mar, s’inaugurarà l’exposició “Patins a vela, a Calafell”, que té lloc fins el 23 de maig a la sala d’exposicions de les Dependències Municipals de la Platja de Calafell. Aquesta exposició està organitzada per l’Associació Patí Català Calafell, el Museu Marítim de Barcelona i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calafell.

Ruta “Vivint la mar domèstica”.

Aquest any es commemoren els 25 anys de la mort del poeta i editor Carlos Barral. Amb aquest motiu, l’Ajuntament de Calafell ha organitzat una ruta per apropar la personalitat i obra del poeta, que sempre va estar molt lligada als espais i racons del passat mariner de la platja de Calafell.