26/06/2019

Els Búhos, principal cartell musical de la festa major de Calafell

Més de 150 actes entre el 26 de juny i el 29 de setembre

El grup calafellenc Búhos és el principal cartell musical de la festa major de Calafell, que comença d’aquí a uns dies. El grup liderat per Guilem Solé (veu) i Jaume Nin (guitarra) actuaran el proper 15 de juliol a la plaça de Catalunya, al nucli del Poble, dins del “Concert Bon Carme” que va posar-se en marxa fa dos anys. El concert és gratuït.

El concert començarà a les 23 hotes i els Búhos tindran com a teloners els grups Auxili i Lildami.

Buhos és un popular grup musical, fundat a Calafell l’any 2005. Conreen un rock molt festiu, amb influències del reggae i l’ska. La seva trajectòria té dues etapes. La primera, des de la fundació fins a 2013, en què tocaven bàsicament versions i pocs temes propis. A partir de 2014, amb la formació renovada, s’aboquen als temes propis i els seus discs, a raó d’un cada dos anys, són grans èxits. Les seves aparicions mediàtiques els han consolidat com uns dels grups més destacats del país.

Un altre concert adreçat al públic jove serà el programat per la mitjanit del 28 de juny, durant la festa de Sant Pere. Serà a la sorra de la platja, a la zona del Trajo de l’Espineta, a partir de mitjanit. Hi actuaran els grups Pupil·les i Roba estesa.

Més de 150 actes programats

Aquest concert és un dels de més de 150 actes i activitats programats per celebrar, al llarg de tot l’estiu, la festa major. Enguany es torna a apostar pel mateix model dels darrers anys. És a dir, enllaçant les tres celebracions patronals tradicionals i integrant-hi les activitats culturals i socials habituals a l’estiu calafellenc. Amb aquesta fòrmula s’ha aconseguit bastir una oferta festiva molt potent, atractiva tant per als residents com per als visitants, que ha estat ben rebuda majoritàriament i que fins i tot ha propiciat l’aparició de nous col·lectius festius.

Més informació