30/09/2021

La Ciutadella de Calafell participa en el 21è Cap de Setmana Ibèric

Portes obertes amb entrada gratuïta per a divulgar el coneixement de la cultura dels ibers

La Ciutadella Ibèrica de Calafell participa els dies 2 i 3 d’octubre en la 21a edició del Cap de Setmana Ibèric. El jaciment farà portes obertes, amb entrada gratuïta, per divulgar el coneixement de la cultura dels ibers. La iniciativa és compartida pels jaciments ibèrics d’arreu de Catalunya, que formen la Ruta dels Ibers, que cada primer cap de setmana d’octubre proposen un tema que centra aquesta gran festa de la cultura.

Aquest 21è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a les xarxes de comunicació de la societat ibèrica. Tot i no haver-hi eines tan potents com les autopistes actuals o Internet, les societats ibèriques estaven molt en contacte entre elles, diuen els organitzadors d’aquesta activitat. El comerç, tant terrestre com marítim, apropava cultures i pobles a intercanviar idees i productes. Tot i estar els poblats allunyats entre ells, existien forts lligams entre les seves gents. Els ibers no tenien xarxes socials, però estaven molt al dia de les notícies que .passaven al seu voltant

A Calafell, la Ciutadella estarà oberta, de forma gratuïta, dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, i diumenge, de 10 a 14 hores. Qualsevol canvi causat per restriccions sanitàries o per la meteorologia pot ser consultat en línia.

A més, podeu compartir les vostres experiències durant aquest Cap de Setmana Ibèric amb l’etiqueta #csi_ibers