01/02/2018

L’Ajuntament aprova el projecte de remodelació del passatge de Sant Antoni, a la Platja de Calafell

Aquesta obra està pressupostada en 535.000 euros

La junta de govern local de l’Ajuntament de Calafell ha aprovat el projecte de remodelació del passatge de Sant Antoni, al nucli de la Platja. Aquest projecte, que té un pressupost de 535.000 euros, preveu convertir aquest carrer en una rambleta, amb una vorera que ocuparà pràcticament la meitat de l’espai disponible.

La nova rambleta tindrà un ample de 15 metres, dels quals 7 seran de vorera. La remodelació afectarà tot el passatge de Sant Antoni, entre l’avinguda Mossèn Jaume Soler i el Passeig Marítim de Sant Joan de Déu.

Queda exclòs de la nova urbanització l’espai on hi ha la casa que fa cantonada amb el Passeig Marítim, una petita edificació protegida pel catàleg del patrimoni històric local i que, de fet, ja és propietat municipal. En el futur, l’Ajuntament hi farà una actuació de reparació i restauració.

Aquesta actuació ajudarà a rehabilitar el sector est del nucli de la Platja, que presenta un espai públic deteriorat. És més, pot fer que el passatge de Sant Antoni esdevengui una entrada important cap a la façan marítima, considerant la seva proximitat a l’estació del ferrocarril.

En els darrers anys ha fet una important inversió al passatge de Sant Antoni, però ha estat centrada en el subsòl, on s’ha construït una nova canalització i bombament d’aigües residuals, que va substituir l’existent fins llavors al carrer Sant Pere.