13/09/2023

L’Ajuntament de Calafell estabilitzarà 163 places temporals

L’interinatge actual és del 70% i, completat aquest procés, quedarà en el 8%

L’Ajuntament de Calafell estabilitzarà un total de 163 places temporals, dins del procés extraordinari que s’està fent a totes les administracions públiques de l’Estat espanyol. Actualment, l’interinatge al consistori calafellenc és del 70% i, un cop completada l’estabilització, quedarà en el 8%.

Aquest 13 de setembre de 2023 s’han obert les inscripcions per a aquesta convocatòria excepcional. Podran presentar-se fins al proper 10 d’octubre. Les persones que reuneixin els requisits indispensables i vulgui optar-hi s’han d’inscriure al portal de convocatòries laborals de l’Ajuntament de Calafell.

El formulari ja els demanarà la introducció de les dades acadèmiques i l’experiència laboral i els mèrits que les persones aspirants presentin. Entre les places a estabilitzar n’hi ha de totes les categories i tipus de feina: auxiliars administratius, administratius, tècnics, gestors, coordinadors...

El tinent d’alcalde d’Organització Interna de l’Ajuntament, Javier Estepa, recorda que “aquesta estabilització significarà dignificar les condicions laborals d’una gran part de la plantilla municipal, pràcticament dues terceres parts”. Estepa afegeix: “Aquest procediment no és únicament el compliment d’una sentència europea, sinó una oportunitat en pro d’una ocupació pública de qualitat”.

El procés s’allargarà fins a finals de 2024 quan, legalment, ha d’estar completat. L’Ajuntament ha muntat un dispositiu intern especial per poder realitzar-lo, ja que el volum d’aquesta convocatòria és el més important de la seva història.