12/09/2018

L’Ajuntament treu a concurs l’adequació del Mercat Vell perquè s’hi puguin fer activitats en condicions

El projecte inclou aïllaments acústics i un nou paviment, a més de la reparació de la coberta

L’Ajuntament de Calafell ha tret a concurs les obres d’adequació del Mercat Vell, per tal que puguin fer-se en condicions les activitats socials i culturals a les quals es dedica aquest espai des que es va obrir el nou mercat municipal. Entre les millores que ho faran possible hi ha aïllaments acústics i un nou paviment. També s’instal·larà un petit escenari.

Així mateix, es repararà la coberta de l’edifici i es pintaran les façanes exteriors. El pressupost de la licitació és de 148.822,05 euros més IVA (en total: 180.074.68 euros). El termini per presentar ofertes acaba el proper 19 de setembre. L’adjudicatari tindrà un mes i quinze dies per realitzar els treballs.

El regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín, explica que “el Mercat Vell necessita aquesta actualització, que s’ha fet molt evident durant el seu ús actual”. Segons Perín, “estem parlant d’un edifici de fa quatre dècades, pensat per a l’activitat comercial i estar-hi una estona breu, i no per fer-hi música, ball, activitats... Ni l’acústica, ni el paviment són els adequats”.

L’Ajuntament procurarà que l’obra estigui enllestida el més ràpid possible per evitar molèsties i inconvenients a les entitats que usen el Mercat Vell, així com a les que s’hi han d’ubicar quan aquestes estiguin acabats.