11/06/2024

L’escola Vilamar tindrà el curs vinent la seva pròpia cuina

Inversió de 135.000 euros, que assumeix l’Ajuntament de Calafell

L’escola Vilamar de Calafell tindrà finalment la seva pròpia cuina el curs vinent, 2024-2025. L’adquisició i muntatge d’un mòdul de cuina prefabricat està en licitació i la previsió és que les obres es facin durant l’estiu, coincidint amb les vacances escolars. D’aquesta forma, es completa la dotació de serveis bàsics del centre i es dona resposta a una llarga reivindicació de la comunitat educativa.

La inversió és de 135.000 euros i l’assumeix l’Ajuntament de Calafell. Segons el calendari anunciat pel consistori, al juliol es faran els moviments de terres i la construcció dels fonaments; i a l’agost, la instal·lació del mòdul. Tot estarà a punt per a l’inici del curs, a principis de setembre.

Aquest edifici serà semblant a la resta de mòduls que formen l’escola Vilamar, que en els darrers cursos ha anat consolidant i ampliant els seus espais.

La regidora de Formació, Mnal El Mesmoudi Belechgar Soussi, explica: “L’Ajuntament ha posat els diners per poder tancar aquest projecte pendent. Hem estat molts anys parlant amb el departament d’Educació de la Generalitat i mai no hem arribat a port”.

La regidora afegeix: “Les actuacions de consolidació del Vilamar han estat sufragades majoritàriament per l’Ajuntament, com passa en altres centres educatius del municipi, perquè, si no, no hi ha res a fer i els problemes s’eternitzen”.