08/06/2023

Calafell acollirà per 21è any la concentració més longeva a Catalunya de cotxes Tuning del Grup VAG

Gran festa per als amants de l’automoció, els dies 10 i 11 de juny

El proper cap de setmana, dies 10 i 11 de juny, tindrà lloc al pàrquing del mercat de Calafell la 21a concentració Tuning del Grup VAG. Per als que encara no la coneguin és una concentració exclusiva per a cotxes del Grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda) en la qual s'exigirà un mínim de tuning i en el qual participaran un gran nombre de cotxes i més de mil cinc-centes persones provinents d'Espanya, Andorra, França i Alemanya.

Es tracta d’un gran espectacle per als aficionats als automòbils i per al públic en general. Els organitzadors són de Calafell i des del primer any el certamen compta amb el suport municipal.

Aquesta és una concentració en què tenen cabuda tots els estils: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Hi haurà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il·luminació i aproximadament 15 premis especials (top german, millor llanda, "tunero més llunyà", club més nombrós, millor presentació, entre d'altres). Enguany se celebra el 21è aniversari, de manera que és la concentració de cotxes personalitzats més longeva d'Espanya.

El preu de l'entrada general serà de 2,50 euros (per als visitants que no exposin) i rebran una polsera amb la qual podran entrar i sortir tantes vegades com vulguin els dos dies. Dissabte, l’horari serà de 9 a 21 hores. El diumenge, de 10 a 18 hores.

 

VAG 2023