17/02/2022

Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada

Signat el conveni Córner per a 2022

El conveni Córner permetrà un any més (és la 18 a edició) que els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixin esforços per promocionar-se en els mercats. Entre els municipis participants hi ha Calafell, que s’hi suma novament, després de la interrupció de 2021 per la pandèmia, per optimitzar els costos de la promoció turística que realitza al llarg de l’any.

L'acord preveu enguany la participació conjunta de 27 institucions públiques i privades -entre ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions- en un total de cinc fires internacionals, dues fires estatals i una fira nacional. A més, també inclou altres accions de publicitat als mercats més importants per donar-hi a conèixer els atractius turístics dels municipis participants.

La inversió global i conjunta serà de 332.570 euros, dels quals la Diputació de Tarragona assumirà 236.075 euros, xifra que representa un 70,9% del total.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, explica que “aquest model de col·laboració, que és pioner a l’Estat, millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de les destinacions i optimitza els recursos econòmics i humans. A més a més contribueix  a augmentar la presència de Calafell en l'àmbit estatal”.

Els signants de l’acord per aquest 2022 són els ajuntaments d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca; i els consells comarcals del Baix Camp, de la Conca de Barberà-la Ruta del Cister i del Priorat.

Les associacions empresarials i entitats de l’àmbit privat són les següents: Associació Hotelera de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació Empresaris Hostaleria de la Província de Tarragona, Associació Hotelera de la Província de Tarragona, Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona, Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre-Estació Nàutica, Associació Priorat Enoturisme, Aquopolis Costa Daurada i PortAventura.