14/09/2022

Comencen les obres de reparació i millora de voreres a la urbanització Bellamar

Els treballs duraran tres mesos i s’hi invertiran 100.000 euros

Aquesta setmana s’inicien les obres de reparació i millora de voreres a la urbanització Bellamar de Calafell. El pressupost d'aquesta actuació és de 99.997,63 euros. Aquesta partida s'estirarà al màxim per arranjar la major superfície de vorera que sigui possible, ateses les variadíssimes casuístiques de mal estat i conservació.

Els treballs duraran uns tres mesos. De forma puntual, caldrà tallar algun carrer, si més no de forma parcial. Les afectacions s’anunciaran amb temps.

Aquesta obra va ser pactada amb representants de la urbanització fa aproximadament un any. Llavors es va acordar que la intervenció es faria després de l'estiu d'enguany, com així serà.

El tinent d’alcalde de Territori, Miguel Ángel Perín, explica que “l’estat de conservació dels vials de Bellamar és deficient en general, ja que és una urbanització construïda fa més de 60 anys, que, tant l'envelliment dels materials com l'ús diari dels espais, ha generat degradació i deficiències en les voreres i en les calçades públiques”.

Perín afegeix: “A la urbanització existeixen trams de voreres pavimentats, però amb gran part dels panots trencats o aixecats. Altres trams no es troben pavimentats amb panots. I finalment, gran part de les vorades que s'han enfonsat o trencat. Farem tots els arranjaments possibles fins a esgotar els diners".