17/07/2020

Dilluns vinent, 20 de juliol, s’obren les preinscripcions per a les escoles d’adults, idiomes i arts de Cal Bolavà

S’han de fer preferentment per via telemàtica

A partir de dilluns vinent, 20 de juliol, s’obre el període de preinscripció per a les escoles d’adults, idiomes i arts del curs 2020-2021. Fins al 8 d’agost, les persones interessades poden apuntar-se, preferentment per via telemàtica, tot i que de forma excepcional podran fer-ho al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), amb cita prèvia.

Si les places no s’exhaureixen, la inscripció continuarà oberta durant tot el curs. Cas contrari, si hi ha més sol·licituds que places s’efectuarà un sorteig entre totes les preinscripcions entrades en aquestes dates, amb prioritat a les persones empadronades al municipi.

Formació d’adults

S’ofereixen les següents activitats:

–Preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà.

–Preparació per a la realització de les proves específiques de graduat en educació secundària per a persones majors de 18 anys.

–Curs destinat a aquelles persones que, sense estar en possessió del Graduat en ESO, volen continuar estudiant i aprendre un ofici.

–Cicle de formació instrumental per a persones adultes.

–Curs de 200 hores dirigit a neolectors amb un nivell avançat que es volen preparar per obtenir el Certificat de Formació Instrumental. La prova és de caràcter global i està estructurada en tres àrees: llengua, matemàtiques, socials i naturals. També es treballa amb suport informàtic.

–Alfabetització i habilitats socials per a persones adultes.
    
–Curs de 100 hores adreçat a nouvinguts i a aquelles persones no alfabetitzades.

–Castellà per a estrangers, diferents nivells.

Escola d'Art

Cursos de 90 o 100 hores dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a infants. S'imparteixen classes de pintura, dibuix, patchwork, confecció i artesania entre altres. Els cursos són a l'edifici de vidre de Cal Bolavà. El curs comença la primera setmana d'octubre i finalitza a mitjans de juny. Les inscripcions són al mes de setembre.

Escola d'idiomes

Cursos dirigits a persones adultes i joves. S'imparteixen classes a Calafell.

Monogràfics

Tallers, cursos i seminaris que van dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a infants. S'imparteixen classes a Calafell i a Segur de Calafell.


Més informació

Si voleu més informació, o teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el 977 699 009 (extensió 402) o amb educació@calafell.cat

Més informació