03/02/2017

El comerç de Calafell comença dilluns la campanya de Sant Valentí

Iniciativa per dinamitzar l'activitat econòmica en època de temporada baixa

El comerç de Calafell engega dilluns vinent la campanya comercial de Sant Valentí. Fins al 14 de febrer, els establiments adherits tindran disponible el millor de la seva oferta en moda, calçat, complements i regals, entre altres, ambofertes i descomptes que cada comerciant decidirà. A més, també podrà gaudir-se de propostes gastronòmiques romàntiques a restaurants participants que, com en el cas de les botigues, seran identificables amb un rèrtol a l’entrada.

A més, amb cada compra es rebrà una butlleta per participat en el sorteig d’un sopar romàntic per dues persones. La campanya se circumscriurà als propis establiments, ja que enguany no es farà la Fira dels Enamorats al Passeig Marítim.

La campanya comercial de Sant Valentí és una iniciativa de les associacions empresarials Fòrum Calafell i Segur Centre i de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. La regidora Lluïsa Lastra recorda que “iniciatives com aquesta tenen com a objectiu dinamitzar el comerç local, sobretot en èpoques de temporada baixa, tot creant atractius per a les compres”.