02/12/2021

Ja poden descarregar-se els nous bons per fer compres al comerç local

Fins al 19 de desembre, 200.000 euros en xecs de descompte per 10 euros cadascun

Des d’aquest 2 de desembre, a partir de les 9 del matí, poden descarregar-se els bons per fer compres al comerç local, que promou l’Ajuntament de Calafell. Heu de visitar el web de la campanya per poder obtenir 6 bons de 10 euros cadascun, per persona. Cal ser major d’edat, però no és imprescindible estar empadronat al municipi.

Es tracta de xecs de descompte, que s’aplica en mateix moment de la compra. Per cada 30 euros de compra en els establiments adherits a la campanya, el client se n’estalviaria 10, usant un dels bons. Però pot anar acumulant per trams de 30 euros. Per exemple, si la compra puja 60 euros, podran fer-se servir dos bons.

La campanya estarà activa fins al 19 de desembre i, per tant, els descomptes poden ser molt útils per anticipar, per exemple, les compres nadalenques.

L’Ajuntament destina 200.000 euros a aquesta segona edició dels bons, que l’any passat ja va tenir un gran èxit. L’import és novament més alt que en altres municipis propers i més grans. “Municipis que són el doble de grans que nosaltres, hi dediquen la meitat dels diners”, explica l’alcalde, Ramon Ferré. “Això és simplement la mostra del nostre compromís amb el comerç i la recuperació de l’economia local, tan tocada per la pandèmia”, afegeix.

200.000 euros d’inversió, 600.000 de repercussió

Com que cada bo té un efecte multiplicador i genera el triple de despesa, els 200.000 euros que hi inverteix l’Ajuntament es tradueixen en una repercussió de 600.000 euros als establiments adherits.

L’objectiu dels bons és triple: fomentar el consum als establiments de Calafell, augmentar els ingressos dels establiments adherits i aprofitar l’avinentesa per una campanya de promoció dels establiments, serveis i productes.

“Aquesta no és l’única campanya que estem tirant endavant per donar suport al comerç, però sí la més directa, planera i eficaç”, afegeix Ferré.