01/12/2021

Iniciativa a Calafell per atreure turisme de persones grans de França

Jornades de treball aquest desembre amb 200 responsables de grups i associacions jubilats del país veí

A Calafell s’està posant en marxa una iniciativa per atreure al municipi turisme de persones grans provinents de França. Més de 200 responsables de grups i associacions de jubilats de diferents indrets del país veí, es reuniran a Calafell els dos primers caps de setmana de desembre per conèixer les nostres possibilitats i atractius.

La companyia d’autocars Sabardu, en col·laboració amb l’agència Calafell Evasion i l’Ajuntament, organitza aquestes sessions de treball i “networking”, que es desenvoluparan a l’Hotel 4R Miramar. L’objectiu és atreure i fidelitzar el públic esmentat al nostre municipi.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, explica que ”aquesta acció, de la mà d’una agència amb tanta experiència i bagatge en el mercat francès, com és el cas de Calafell Evasion, beneficiarà amb tota seguretat el sector turístic de Calafell i de la Costa Daurada”. Lastra afegeix: “Cal tenir en compte que França és el primer mercat emissor per a Catalunya. De fet, el 2019 van visitar Catalunya més de quatre milions de francesos”.

Aprofitant la seva estada al territori, els participants en les jornades faran diverses visites per Calafell i voltants, per què puguin apreciar el ric valor paisatgístic, cultural i gastronòmic de la nostra acollidora destinació.