30/11/2021

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l'Ajuntament de Calafell per al menjador solidari

Renovat el conveni anual de col·laboració, que enguany ajudarà a pal·liar les situacions de gana causades per la pandèmia

CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a l'Ajuntament de Calafell per al funcionament del menjador solidari del municipi. El consistori ha rebut una col·laboració de 4.500 euros.

La tinent d'alcalde d'Igualtat i Drets, Helena Rubio, explica que “aquests diners es destinaran a pal·liar autèntiques situacions de gana que s'estan produint. Cal tenir en compte que el menjador solidari és un servei d'últim recurs, diferent del Banc d'Aliments, per a usuaris que no podrien ni cuinar a casa seva a causa de la seva precarietat econòmica”. I diu també: “Benvinguda qualsevol contribució perquè estem en temps molt complicats i falten totes les mans possibles”.

De la seva banda, Alexis Gómez, director de banca d'institucions de CaixaBank, diu: “Estem contents de tornar a col·laborar amb l'Ajuntament de Calafell, i per cinquè any consecutiu". Gomez, ha afegit “la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació de vulnerabilitat”.

En anys anteriors, l'aportació s'ha destinat a suport a les beques de menjador escolar, a cobrir despeses d'escolarització (escola bressol, extraescolars...) de famílies necessitades, a ajuts a la infància en general i a nodrir un fons d'ajuts urgents per la Covid-19.