26/06/2024

Les festes majors del municipi de Calafell programen 175 actes i activitats

El col·lectiu festiu Esgangalats torna a organitzar els tres pregons

El cicle de festes majors als diferents nuclis del municipi de Calafell ha programat un total de 175 actes i activitats. Després d’uns preliminars el passat cap de setmana, aquest dijous comença la festa major de Sant Pere, al nucli de la Platja. Serà seguida, al juliol, per la de la Santa Creu, al nucli del Poble; i al setembre, per la de Sant Miquel, al nucli de Segur.

Durant aquest període, hi haurà actes festius que enllaçaran les tres festes tradicionals. Per exemple, continuen les festes d’agost.També formen part del programa les activitats que tenen les entitats locals com a protagonistes i organitzadores, incloses les del col·lectiu festiu Esgangalats.

I de nou, aquest col·lectiu protagonitzarà els tres pregons els tres nuclis respectius, que se celebraran en aquestes dates:

  • Festa major de Sant Pere, a la Platja de Calafell. Dijous 27 de juny, a les 19 hores, a la plaça Alcalde Romeu.
  • Festa major de la Santa Creu, al Poble de Calafell. Divendres 12 de juliol, a les 22 hores, a la plaça de Catalunya.
  • Festa major de Sant Miquel, a Segur de Calafell. Dijous 26 de setembre, a les 21:30 hores, a la plaça Pau Casals.

La tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament, Mònica Trepat, explica que “les festes majors tornaran a ser el punt de trobada social i ciutadana més important i multitudinari del nostre municipi”. Trepat afegeix: “Tothom, Ajuntament, entitats culturals i col·lectius festius, han posat el millor de la seva part perquè les celebracions siguin un èxit”.

El programa complet, amb tots els detalls dels actes, pot consultar-se en l’annex d’aquesta notícia.

Més informació