31/03/2023

L’institut Camí de Mar estrenarà el curs vinent un cicle formatiu de farmàcia

També tindrà un nou cicle de grau superior d’administració i finances, per donar continuïtat a l’actual cicle de grau mig

L’institut Camí de Mar de Calafell ampliarà la seva oferta educativa el proper curs, 2023-2024. El centre incorporarà un cicle formatiu de gran mitjà d’auxiliar de farmàcia i parafarmàcia. A més, oferirà també un cicle de grau superior d’administració i finances, per donar continuïtat a l’actual cicle de gran mig d’aquesta especialitat.

El departament d’Educació de la Generalitat ja ha confirmat aquesta ampliació de cicles i que començarà el promer setembre. En els dos casos, es tractarà d’un grup, amb 30 places, ampliables a 33. En principi, no cal nou equipament, ja que l’institut compta amb dos laboratoris (de física i química i de ciències) que podran donar servei al cicle de farmàcia.

La tinent d’alcalde d’Educació de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra, valora molt positivament aquests nous cicles. ”És especialment important el cicle de farmàcia, ja que es tracta d’una formació amb molta demanda laboral”, explica. “Però també és important el cicle de segon grau d’administració i finances, perquè permet l’alumnat de l’actual cicle mitjà obtenir una major formació i especialització, qeu els ajudarà a la inserció laboral”, afegeix.