05/05/2020

Un grup de professors i professores ha engegat la iniciativa “Classes solidàries”

La calafellenca Esther Luna és una de les impulsores d’aquest projecte, que també dóna suport al Banc dels Aliments

Un grup de professors i professores ha engegat la iniciativa “Classes solidàries”, per donar un suport als adolescents, joves i adults que es troben confinats a casa preparant les proves d’accès a la Universitat o preparant treballs finals de recerca, de grau o de màster. A la vegada,, el projecte dóna suport al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona.

La calafellenca Esther Luna n’és una de les impulsores. Els estudiants que es vulguin acollir a aquesta possibilitat poden trobar informació a la web www.willarg.com/covid19.

Com se’n beneficia el Banc dels Aliments d’aquestes classes solidàries? Una vegada rebuda la classe, l’alumne pot fer un donatiu anònim, que es destinarà al Banc dels Aliments. No hi ha cap import preestablert. Els promotors de la iniciativa expliquen que la quantitat la posa cada persona, segons els seus recursos i com li ha anat la classe. I remarquen que ningú se senti cohibit per fer una aportació petita, perquè amb molt poc es podrà fer molt.

Els promotors d’aquesta iniciativa, finalment, fan una crida a professors i professores que vulguin incorporar-se a l’equip docent. Poden demanar informació també a la web del projecte.