25/01/2024

Calafell torna a ser, un any més, a la fira internacional de turisme de Madrid

Fitur obre el calendari de promoció turística del municipi

El municipi de Calafell està present, un any més, a la fira de referència del sector turístic Fitur, que enguany arriba a la seva 44a edició i que se celebra fins al 28 de gener a Madrid. Aquest esdeveniment és un dels més importants del sector, en l'àmbit professional, per a promocionar la destinació calafellenca.

L'objectiu és donar a conèixer l'oferta turística del municipi, posant èmfasi en el turisme familiar, el turisme sostenible i el turisme intel·ligent. A més, permet definir línies de treball, estratègies i aliances empresarials per tal de reforçar l'activitat turística i innovar per atraure noves demandes del mercat.

Segons apunta la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Lluïsa Lastra, “estem compromesos amb la preservació del nostre patrimoni natural i cultural mentre oferim experiències inoblidables als nostres visitants. Fitur és una plataforma excepcional per a compartir amb el món la bellesa de Calafell".

La participació a Fitur és una de les accions de promoció conjunta emmarcades dins del conveni Corner del Patronat de Turisme  de la Diputació de Tarragona. En concret, els mostradors de Terres de l´Ebre i Costa Daurada estaran ubicats a l´estand de l´Agència Catalana de Turisme al pavelló 7 estand 7B10.

Fitur és un punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. L'any 2023, Fitur va tancar l'edició amb 755 expositors titulars, 131 països, 222.000 visitants presencials (dels quals 136.000 professionals), 56.000 visitants digitals i 8 pavellons amb 66.900 metres quadrats.