10/03/2022

Campanya comercial del Dia del Pare a Calafell, del 12 al 20 de març

Entre les persones que comprin als establiments locals participants se sortejaran diversos obsequis, entre elles 10 bateigs de mar

Una nova edició de la campanya comercial del Dia del Pare comença aquest 12 de març a Calafell. Fins al proper 20 de març, els clients que facin una compra als establiments participants, com a regal per a aquesta diada, entraran en el sorteig de diversos obsequis.

Destaquen els 10 bateigs de mar que ofereix el grup Vela Llatina Carlos Barral de l’associació del Patí Català Calafell. L’activitat consta de 30 minuts de visita a l’Ecomuseu de les Barques, una hora de taller de nusos i dues hores de navegació a vela amb patrons voluntaris, per veure el litoral de Calafell des d’una nova perspectiva i descobrir les sensacions de la navegació tranquil·la, ajudats per l’impuls del vent.  

La campanya busca premiar les compres a l’entorn del Dia del Pare. Hi participen establiments dels tres nuclis del municipi (el Poble, la Platja i Segur), ja que hi col·laboren les tres associacions comercials: Fòrum Calafell, Associació comerciants Segur Platja i Associació comercial Calafell Poble.

“L’objectiu d’aquesta campanya és continuar dinamitzant el comerç local de proximitat, buscant totes les oportunitats possibles, en èpoques complicades per a l’activitat econòmica, com pot ser  l’actual”, diu la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra.

La campanya del Dia del Pare estarà centrada en productes pensats com a possible regal. Podran ser calçat, moda, òptica, rellotgeria, complements personals o de la llar... Però també pastissos, vins, licors, llibres, detalls... Els productes oferts dins de la campanya ocuparan llocs preferencials als aparadors, que a més cada establiment decorarà d’acord amb el motiu del Dia del Pare.

La campanya es desenvoluparà dins dels horaris comercials als establiments identificats com a participants amb un rètol. Per participar en el sorteig caldrà registrar-se en una web especial per a aquesta campanya.