21/02/2022

L’Ajuntament de Calafell recuperarà els plens presencials a partir del març

També tornen les preguntes que pot fer la ciutadania al final de cada sessió

L’Ajuntament de Calafell tornarà a fer plens presencials. La propera sessió ordinària, la del mes de març, ja es farà novament a la sala de plens, amb els regidors presents i la presència de públic. Serà dos anys després, gairebé clavats, des de l’últim ple “normal” que l’Ajuntament va poder celebrar abans que esclatés la pandèmia.

El retorn dels plens presencials es va anunciar en la sessió celebrada aquest 17 de febrer. Serà l’última que s’hagi fet de forma telemàtica, si la situació sanitària continua la seva normalització i no es torna a complicar.

Amb el retorn dels plens presencials, es recupera també la possibilitat que la ciutadania faci preguntes in situ al final de la sessió. I, per descomptat, es mantenen les transmissions en streaming, que tornaran a ser amb imatges de la mateixa sala de plens.

L’últim va ser el 12 de març de 2020

L’últim ple presencial va celebrar-se el dijous 12 de març de 2020. Dos dies després es va declarar l’estat d’alarma i el confinament domiciliari. Aquell divendres, l’Ajuntament ja va enviar el personal a casa i es va organitzar a corre-cuita per poder continuar funcionant en aquelles circumstàncies. El primer ple telemàtic va ser el 2 d’abril. Per aquesta via, s’han celebrat 31 sessions.

Ple virtual de l'Ajuntament de Calafell